De 12e editie van Bike Festival Assen

Op 8 en 9 september vindt één van de leukste MTB evenementen van de wereld plaats. Bij het recreatiegebied de Baggelhuizerplas in Assen is er twee dagen lang veel te beleven voor bezoekers & deelnemers.

Er wordt een vol programma aangeboden met o.a. een MTB World 6 & 24 uurs race, een Kids Clinic en een Trial Master. Een dag voor deze Trial Masters vindt de Open Nederlands Kampioenschap Trial plaats. Inschrijven voor deze activiteiten kan via http://bikefestivalassen.nl/aanmelden/. Ook nieuwsgierig geworden, maar wil je niet deelnemen aan één van deze activiteiten, er worden ook diverse demo’s en live entertainment georganiseerd voor bezoekers.

Tijdens het Bike Festival Assen wordt tevens de Dreambike testdagen georganiseerd voor iedereen die zijn of haar droom bike zoekt. Twee dagen lang kun je verschillende mountainbike modellen testen en kun jij je door experts adviseren om de juiste keuze te maken.

Hoewel Bike Festival Assen altijd een enorm succes is, heeft de organisatie besloten om na deze 12e editie op 8 en 9 september te stoppen met Bike Festival Assen. Met dit besluit gaan ze dit jaar voor een gedenkwaardige en grote finale. Ze nodigen iedereen, oud-deelnemers, nieuwe deelnemers en bezoekers uit om hierbij aanwezig te zijn.

Kijk voor meer informatie op http://www.bikefestivalassen.nl/


Deel deze pagina

Al het Drentse fietsnieuws
rechtstreeks in je inbox?