Drenthe200 – Durf jij het aan?

Op 28 december 2019 vindt de Drenthe 200 plaats. Het is een extreme marathon voor mountainbike, fatbike of cyclocrosser. 200 zware, maar mooie kilometers. Nieuw in 2019: een estafette voor teams van twee personen. De start en finish zijn in Roden.

Vraag het uiterste van jezelf
Deze marathon is niet voor iedereen weggelegd. Alleen als je fysiek en mentaal het uiterste van je lichaam en geest wilt vragen, is de Drenthe 200 wat voor jou. Houd er rekening mee dat je de zwaarste weertypes tegen kunt komen. Maar het is niet alleen lijden. Drenthe is mooi. Heel mooi. En wij laten dat zien.

Doorkruis 6 Drentse gemeenten
De start is om 06.00 uur in Roden en je doorkruist zes Drentse gemeenten. Je ziet de mooiste bossen, heidevelden, beekdalen en natuurgebieden. Voor de 200 kilometer heb je tot middernacht de tijd.

Extreem in alles
De Drenthe 200 is extreem in alles. En dat geldt dus ook voor de verzorging. Van start tot finish begeleiden wij je met alles wat je nodig hebt om het uiterste van jezelf te vragen. Elke 30 kilometer is er een Makro Foodpoint. Ja, die heb je nodig.

Brute Bikers Klassement
De Drenthe 200 is de winterse tegenhanger van Bartje 200. Maar je kunt laten zien dat je voor beide gemaakt bent. Als je in 2019 Bartje 200 en Drenthe 200 rijdt (individueel), dan doe je mee voor het Brute Bikers Klassement. Hoe het werkt? We tellen de netto tijden bij elkaar op en dat is je eindtijd. We hangen er een paar mooie prijzen aan waar iedereen kans op maakt.

Ga voor meer informatie naar www.drenthe200.nl

Bron: Drenthe200.nl


Deel deze pagina

Al het Drentse fietsnieuws
rechtstreeks in je inbox?