Selecteer een pagina

Maart, 2019

13maart12:3017:30Bedrijven fietsclinic [ivm het weer afgelast]

Informatie

[ Ivm het onstuimige weer is de clinic afgelast ]

Fietsen brengt rust in het hoofd. Het geeft ontspanning door inspanning en daardoor verhoogt het de prestaties tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Dit herkennen we ongetwijfeld allemaal. En daarom hebben we in samenwerking met “Op fietse Drenthe” een vitale fietsmiddag bedacht. Wij stimuleren u en uw medewerkers graag om wat vaker de fiets naar het werk te pakken en hopen dat deze middag daar een steentje aan bij kan dragen. Op 13 maart kunnen jullie deelnemen aan de bedrijven fiets klimclinic op de Col du Vam, met medewerking van Gert Jakobs, Bert-Jan Lindeman en Renate Groenewold. Samen met u gaan ze er een sportieve en vitale middag van maken.

Gert Jakobs is oud-wielrenner en nam in zijn sportieve carriere 5 x deel aan de Tour de France. Gert was een super knecht, altijd fietste hij in dienst voor de ploeg. Tegenwoordig verzorgt Gert fietsclinics en geeft hij presentaties, als vitale vijftiger is hij nog veel op de fiets te zien en gelooft hij als geen ander dat fietsen verbindt en bij kan dragen aan een vitaal leven.

Bert-Jan Lindeman is profwielrenner bij de Nederlandse formatie van Jumbo-Visma. Als geboren en getogen Drent heeft hij al veel trainingskilometers gemaakt in onze mooie provincie. In 2012 won Bert-Jan Lindeman de Ronde van Drenthe en dus kan hij ons alles vertellen over het “beklimmen” van de Col du Vam.

Beide heren kunnen u de fijne kneepjes van het wielrennen bij brengen. Naast deze wielrenners zal ook Renate Groenewold haar bijdrage leveren aan deze leuke vitale middag.

Renate Groenewold is bij velen bekend als de oud-wereldkampioene allround schaatsen in 2004, maar als schaatsster heeft zij ook vele kilometers gemaakt op de racefiets. Tegenwoordig houdt zij zich o.a. bezig met vitaliteit binnen het bedrijfsleven en gelooft ook zij in de kracht van de fiets.

Hoe ziet de middag eruit?

12.30 uur ontvangst met soep en broodje Hotel De Brink

13.30 uur vertrek op fiets richting VAM

14.15 uur op VAM (op en rond de Col)

15.00 uur koffie + appelgebak Blinkertje

15.30 uur vertrek richting Dwingeloo

16.15 uur aankomst Dwingeloo

Douchen / omkleden

17.00-17.30 uur afsluiting en einde programma

 

Wanneer kan ik deelnemen?:
Neem een racefiets en helm mee en wij zorgen voor een leuke vitale middag.

AANMELDEN CLINIC

Samen “Op fietse” naar je werk!

Deelname op eigen risico!

Tijd

(Woensdag) 12:30 - 17:30

Pin It on Pinterest

X