fietstransferium

Fietstransferia Drenthe

Fietstransferia in Drenthe: Het startpunt van jouw fietsavontuur

Wil je Drenthe op de fiets verkennen, maar weet je niet waar te beginnen? Maak gebruik van de fietstransferia verspreid door de provincie! Deze handige startpunten maken het gemakkelijker dan ooit om direct de mooiste fietsroutes te ontdekken.

Wat is een fietstransferium?
Een fietstransferium is een speciaal ingericht parkeerterrein waar je je auto veilig kunt achterlaten en meteen kunt overstappen op de fiets. Elk fietstransferium in Drenthe biedt voldoende parkeergelegenheid, informatieborden met routekaarten, fietskluizen en oplaadpunten voor elektrische fietsen. Zo kun je zonder zorgen op pad!

Waar vind je de fietstransferia?
De fietstransferia zijn strategisch gelegen nabij de mooiste fietsroutes en natuurgebieden in Drenthe. Denk aan plekken zoals het Appelscha, Exloo en Ruinen. Hierdoor stap je meteen op de pedalen en ben je binnen enkele minuten in het hart van de prachtige Drentse natuur.

Voor wie zijn de fietstransferia?
Of je nu een recreatieve fietser, een fanatieke mountainbiker, of een gezin met kinderen bent – de fietstransferia in Drenthe zijn voor iedereen! Ze zijn het ideale startpunt voor een ontspannen of sportieve dag op de fiets.

Plan je dag bij een fietstransferium
Ontdek hoe makkelijk het is om je fietstocht te beginnen bij een fietstransferium. Kies je locatie, parkeer je auto, en ontdek het beste wat Drenthe te bieden heeft.

Begin je avontuur vanuit een van de fietstransferia en ervaar de vrijheid van fietsen in Drenthe!