Download

Download assets

We hebben een downloadpagina gemaakt waar in je in aanloop naar het Europees Kampioenschap Wielrennen verschillende afbeeldingen en stijlelementen kunt vinden. We zijn er trots op om onze unieke stijl met jou te delen en we moedigen je graag aan om deze afbeeldingen en stijlelementen te gebruiken in jouw eigen uitingen. Alle afbeeldingen en de stijl zijn rechtenvrij. Je kunt ze zonder problemen gebruiken.

We zouden het fantastisch vinden als je de kanalen van Op Fietse in Drenthe op social media tagt en de hashtag #Drenthe2023 gebruikt, zodat we samen Drenthe en het fietsen onder de aandacht kunnen brengen en iedereen kunnen inspireren om te komen en dit unieke evenement te ervaren.

Mocht je andere communicatiemiddelen nodig hebben om jouw enthousiasme voor het Europees Kampioenschap Wielrennen te verspreiden, neem dan gerust contact met ons op via onze ‘contactpagina’. 

Samen zorgen we ervoor dat het Europees Kampioenschap Wielrennen een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen!

Op Fietse - Logo Pakket

Voorwaarden plaatsing
Het witte logo (diapositief) wordt alleen gebruikt op donkere achtergrondkleuren (zoals het Drentherood). Kies hierbij voor het beste contrast. De verticale veeg heeft altijd de voorkeur boven de vierkant versie.

Voor de vierkante versie kan gekozen worden in een uiting waarin de verticale veeg niet past of afbreuk doet aan de uiting. 

Voorbeeld: in een kleine vierkante advertentie past de verticale veeg niet, kies dan voor de vierkante variant.

Het logo dient in elke uiting in één opslag zichtbaar te zijn. Geen afbrekingen in dimensionale uitingen. Heb je een 3D vierkant, gebruik dan in de vlakken steeds de vierkante variant.

beeldmerk_opfietse
Op Fietse - Beeldmerk
beeldmerk_opfietse
Social Media Document
Social Media Story 1
Social Media Story 2
Social Media Template 1
Social Media Template 2 - Aankondiging
Social Media Template 3
Social Media Template 4 - Losse afbeelding
Sfeerafbeelding 1
Sfeerafbeelding 2
Sfeerafbeelding 3
Sfeerafbeelding 4
Sfeerafbeelding 5
Sfeerafbeelding 6
Sfeerafbeelding 7
Sfeerafbeelding 8
Sfeerafbeelding 9
Sfeerafbeelding 10
Sfeerafbeelding 11
Sfeerafbeelding 12
Sfeerafbeelding 13
Sfeerafbeelding 14
Sfeerafbeelding 15
Sfeerafbeelding 16
Sfeerafbeelding 17
Sfeerafbeelding 18