Dikke Banden en Loopfiets Race Eexterveen 25 juni

Dikke Banden en Loopfiets Race Eexterveen 25 juni

Dorpsstraat 41, Eexterveen

Dikke Banden Races zijn wedstrijden voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar oud. Iedereen kan in zijn eigen leeftijdsklasse deelnemen op een eigen dikke banden fiets. Dus: geen racefiets!

Er zijn al drie Dikke Banden Race’s geweest in Eexterveen en aanstaande zondag 25 juni is de finale! Wielervereniging De Kromme Stuur (DKS) organiseert regelmatig laagdrempelige wedstrijden op vrijdagavond voor recreatieve fietsers in de regio. Jaarlijks wordt er door DKS ook een open gemeentelijk kampioenschap georganiseerd. Dit jaar wordt deze dag samen met Ready2Race ingevuld met mooie omlopen voor alle klassen. De renners uit de gemeente Aa en Hunze zullen morgen binnen de verschillende klassen strijden om het gemeentelijk kampioenschap. Doe jij mee? Aanmelden kan terplekke op de dag van het event of via de volgende link: Team Jumbo-Visma | Dikke Banden Race Eexterveen (teamjumbovisma.nl).

Een wedstrijddag bestaat uit meerdere races. Jij schrijft je in voor de wedstrijddag en je wordt vervolgens ingedeeld in een klasse die past bij jouw niveau. Deelname is gratis.

Het programma:

  • 12.30 uur Dikke Banden Race – Loopfietsen 2,3 & 4 jaar
  • 12.30 uur Dikke Banden Race – 5 & 6 jaar
  • 12.30 uur Dikke Banden Race – 7 & 8 jaar
  • 12.40 uur Dikke Banden Race 9 & 10 jaar
  • 12.40 uur Dikke Banden Race 11 & 12 jaar

 

dikkebandenrace,jumbovisma,loopfietsrace,ekwielrennen2023,drenthe2023 - Foto DBR Eexterveen 25 juni