Fiets ‘m erover Meppel 1 juli

Fiets ‘m erover Meppel 1 juli

Bleekerseiland, Meppel

Op 1 juli organiseert JCI Meppel het fantastische evenement ‘Fiets ‘m erover’ op Bleekerseiland in Meppel. Dit spektakel heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Paardrijden Gehandicapten Meppel De Baander. Met de opbrengst wil PGM De Baander een nieuw paard aanschaffen. Samen met de deelnemers en bezoekers zullen we ons inzetten om voldoende geld in te zamelen voor dit prachtige doel. Het programma van Fiets ‘m erover belooft een dag vol plezier en spanning te worden.

Hier is het programma voor zaterdag 1 juli:

  • 12.00 uur: Start van de eerste deelnemers op de baan
  • 16.30 uur: Laatste deelnemers op de baan
  • 17.00 uur: Prijsuitreiking op Bleekerseiland
  • 17.15 uur: Afterparty
  • 19.00 uur: Einde van het evenement
Breng het hele gezin naar Bleekerseiland, want er valt voor jong en oud van alles te beleven! Naast het hoogtepunt van de dag, Fiets ‘m erover, kun je genieten van een geweldig feest op het eiland. Vanaf daar heb je een perfect uitzicht op de baan en mis je niets van de actie. Ook aan de kinderen is gedacht met onder andere springkussens, de SlowBikeRace door Meppel Actief, spelletjes en een inleverpunt voor de kleurwedstrijd.
Klik hier voor meer informatie over de activiteit op Meppel Actief. Voor meer informatie en het downloaden van de kleurplaat kun je kijken op www.jcimeppel.nl

drenthe2023,opfietse,ekwielrennen2023 - Fietsm erover

Bron: Meppel Actief