Campagne ‘Stoer Fietsen’ van start

Campagne ‘Stoer Fietsen’ van start

Wat stoer is? Als het landschap wit kleurt van de nachtvorst en de temperatuur nog onder nul is, je dikke kleding aantrekken en op de MTB stappen. Om van het wonderschone winterlandschap te genieten op de uitdagende trails tussen Annen en Grolloo. En dit is wat een grote groep afgelopen zaterdag heeft gedaan tijdens de lancering van de campagne Stoer Fietsen. Een samenwerking tussen Breeland Recreatie en Boerhaarshoeve. Op de website StoerFietsen worden arrangementen aangeboden voor MTB-ers. Van beginner tot vergevorderde. Op de website stoerfietsen.com is alle informatie te vinden. 

De dag werd geopend door Marijn de Vries. En na de enthousiaste opening is een groep van 20 rijders op de fiets gestapt. Om van Annen naar Grolloo te rijden. Waarbij de trails van verschillende vaste MTB routes zijn gecombineerd. In Grolloo aangekomen was er een warme lunch en een verhaal van Elske Dijkstra. Over de evenementen van Enforce Events en de combinatie die StoerFietsen wil gaan maken met de Drenthe200. 

De eerste weekenden staan gepland op 10 – 12 februari en 17 – 19 februari. Voor groepen van 15 personen en meer wordt er een uniek arrangement op een gewenste datum gemaakt. Dus kom naar Drenthe en leef je uit in het oerlandschap van de Hondsrug.