Over

Over

Het programma Op Fietse in Drenthe

Op Fietse in Drenthe is opgericht voor de provincie Drenthe met als doel onze provincie te promoten als een unieke en aantrekkelijke bestemming voor fietsliefhebbers van over de hele wereld.

We willen laten zien wat al het moois is dat de provincie te bieden heeft en willen dit delen met fietsliefhebbers. Drenthe heeft de mooiste en beste fietsroutes, adembenemende landschappen en fascinerende bezienswaardigheden en unieke fietsevenementen. 

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende tocht door het Drentse landschap of een uitdagende race tegen andere fietsers, we hebben voor ieder wat wils. Onze evenementen worden gekenmerkt door een unieke mix van sportiviteit, gezelligheid en gastvrijheid.

We werken nauw samen met lokale partners en organisatoren om initiatieven te ondersteunen. Door samen te werken, willen we de lokale economie versterken en het fietsen stimuleren. Ons doel is om iedereen de beste fietservaring in Drenthe te bieden. Of je nu een dagje uit gaat of een meerdaagse fietsvakantie plant of op de fiets naar je werk of school rijdt, we zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van alles wat Drenthe te bieden heeft.